Alla inlägg den 13 september 2008

Av Ewa - 13 september 2008 13:11

Det var i torsdags kväll på Naturbruksgymnasiet. Jag och mina vänner hade gått i väg med en lånad madrass till den lägenheten vi lånat den ifrån. Klockan var väl runt elva på kvällen, och vi hade lagt tillbaka den tunga madrassen där den hörde hemma.


Allt var lugnt, förutom en grupp med ungdomar som stod utanför en lägenhet och snacka. Vi kommer då gående mot dom, på väg till vår egna lägenhet. Runt sex meter ifrån dem ropar någon: Fritidledare! Spring!


Mina vänner börjar springa, jag börjar springa. Utom en av dom. Hon går istället lugnt bort. Men jag som springer förbi den ena tjejen, springer i väldigt hög hastighet. Och innan jag vet ordet av, så har jag dörren inom fyra meters avstånd. Jag hinner inte stanna, men jag sträcker ut min högra arm så att den ska ta emot där jag kommer emot dörren. Tyvärr fick handleden ta smällen.


Dagen efter är det fredag, och dags att åka hem. Fem timmars resa hem, och handleden gjorde inte så ont då. Men det förvärrades under hemresan. Så när jag kommer hem då, snurrar mamma på en engångs-gasbinda runtom handleden. Sedan åkte jag iväg och sover över hos en som bor en bit i från mitt hus.


I dag lördag, har jag jätteont i handleden, bandaget sitter på, utan någon större verkan. Jag skriver med en hand, vilket inte är så lätt men man vänjer sig.


Har käkat värktablett, nu känns det inte så mycket. Men det kommer tillbaka.. :(

Presentation

Omröstning

Vilken färg passar till limegrönt?
 rött
 rosa
 svart
 blå
 lila
 gul
 röd
 bajsbrunt
 vit
 beige
 grå
 orange
 annan färg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards